top of page
Пошук
  • Чухілевич О.П.

Шановні учні, батьки і вчителі!

Міжнародний молодіжний рух School Recycling World запрошує нашу школу використати час карантину з користю - долучитися до конкурсу, зробити свій внесок у збереження природи а ще - виграти призи. В будь-якому випадку, карантин скоро мине, а мішечки та екологічні звички залишаться.

Тож School Recycling World запрошує українських школярів та їхні родини стати частиною всесвітнього руху відмови від поліетиленового пакування вже зараз. Зробити це просто - приєднатися до всеукраїнського проекту «Мішечок». Завдання просте - шити екомішечки, щоб у майбутньому користуватись ними у побуті. А ще творчий підхід до справи допоможе виграти супер-призи і зрештою, стати рушієм змін у своєму оточенні. Протягом проєкту організатори щотижня заохочуватимуть учасників розігруючи призи у соціальних мережах @schoolrecyclingworld. Тобто кожен, хто пошиє торбинку власноруч, має шанс виграти подарунки. Щоб претендувати на призи, треба поділитися фотографіями робіт та відео процесу виготовлення у соцмережах з додаванням хештегів #мішечокSRW #мішечок #SchoolRecyclingWorld. Встигніть зробити це, а також заповнити анкету учасника до 20 травня.

Конкурс передбачає індивідуальну та групову участь. Можна зареєструватися і претендувати на призи самому, а можна об’єднатися класом або паралеллю і провести час карантину, не тільки навчаючись дистанційно, але й беручи участь у цікавому проекті.

Школа, команда якої підкорить серця журі, отримає головний приз – принтер для сублімаційного друку. Умови проекту та анкета для команд-учасників за посиланням : https://schoolrecyclingworld.org/2020/03/21/всеукраїнський-проєкт-мішечок/. Конкурс підтримує Міністерство освіти і науки України. Партнер проєкту - комапнія PepsiCo Україна.

Переможців оголосять 22 травня 2020 року на сайті schoolrecyclingworld.org. Учасники можуть завантажувати свої конкурсні роботи до 20 травня включно. Бути екологічно свідомим – це тренд сучасності. Від активності кожного зараз залежать масштаби екологічного впливу на майбутнє.

МІЖНАРОДНИЙ МОЛОДІЖНИЙ РУХ SCHOOL RECYCLING WORLD 01001, Україна, Київ1, а/с В-295 www.schoolrecyclingworld.org www.facebook.com/Schoolrecyclingworld www.instagram.com/schoolrecyclingworld

15 переглядів0 коментарів
bottom of page