top of page
Пошук
  • Тодорович А.Я., педагог-організатор

Допоки пам'ять в серці не згасає

Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок – Голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв.


Під час виховного заходу «Допоки пам'ять в серці не згасає», що відбувся

25 листопада, учні Піддубцівського ліцею вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Чуттєвий захід, під час якого сплелись в одне ціле лірика, проза, вірші та пісні не залишив байдужими гостей.



Учениці 10 та 11 класів розповіли про тяжку долю українського народу, на яку випали страшні випробовування голодом. Вони вкотре підкреслили, що минуле не належить нікому зокрема. Воно – надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи!




Учнівський актив запрошує усіх небайдужих долучитися до акції «Запали свічку», що відбудеться 27 листопада о 16:00 год., задля того, щоби довести усьому світові, що ми пам’ятаємо та не маємо права забути всіх несправедливо загиблих у роки Голодомору 1932-1933 років.

112 переглядів0 коментарів
bottom of page