top of page
Пошук
  • Тодорович А.Я., педагог-організатор, Іванчук А.І., практичний психолог

Міжнародний урок доброти «Про гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

5 жовтня педагоги та учні Піддубцівського ліцею підтримали світову спільноту та приєдналися до Міжнародного уроку доброти «Про гуманне та відповідальне ставлення до тварин», що проходить за підтримки МОН України.


Психолог школи Іванчук Альона Ігорівна провела квести «Пухнасті пригоди» для учнів 5 – 6 класів. Діти з захопленням розгадували тематичні кросворди та ребуси, спробували себе в ролі волонтерів та допомагали господарям знайти загублених собак, вивчали особливості догляду за домашніми улюбленцями. Вкотре діти переконалися, що пухнастий друг віддячить за турботу та піклування справжньою та щирою дружбою!










Цікаво та весело пройшов інтегрований урок музичного мистецтва «Вертляві хвостики», який підготувала та провела вчитель музичного мистецтва Тодорович Алла Ярославівна. Метою уроку було виховання доброти у дітей, відповідального ставлення до домашніх тварин. Діти розповіли цікавинки з життя своїх котиків, прослухали музичні твори, які композитори присвячують своїм улюбленцям. Розучили та виконали поспівку про спритного і доброго кота, українську народну колискову пісню «Котику сіренький», пригадали веселу пісню «Засмутилось кошеня». За допомогою творів мистецтва, діти ще раз переконалися в тому, що відповідальне та гуманне ставлення до тварин, піклування про них робить наш світ кращим.






Учні нашого ліцею знають, що їм під силу зробити цей світ добрішим!


87 переглядів0 коментарів
bottom of page