top of page
Пошук
  • Тодорович А.Я., педагог-організатор

Шкільний DOCU/Тиждень в програмі «Радіодень»

У п’ятницю, 12 жовтня, відбувся прямий ефір програми «Радіодень» про підсумки шкільного DOCU/Тижня. У студії Суспільного радіо педагог-організатор ліцею Тодорович Алла Ярославівна та голова учнівського самоврядування Злодюжко Анна поділилися досвідом участі в проєкті DOCU та враженнями учнів 8 – 11 класів від перегляду документального кінофільму «Голосуйте за мене, будь ласка».

Оскільки новий формат роботи зацікавив учнів, прийнято рішення приєднатися до мережі Docudays UA та створити кіноклуб медіапросвіти з прав людини Docudays UA на базі нашого закладу.

Мережа кіноклубів Docudays UA – некомерційний проєкт. Його мета – правова просвіта та вільний доступ до кращого документального кіно з усього світу. За допомогою фільмів і дискусій учні зможуть краще осягнути поняття людської гідності як найвищої цінності та поглибити знання про права людини.


Ми сподіваємося, що документальне кіно стане ефективним інструментом обговорення важливих та складних тем і нам вдасться успішно інтегрувати його в виховний процес.

96 переглядів0 коментарів
bottom of page