top of page
Пошук
  • Чухілевич О.П., заступник директора з виховної роботи

Завершено інформаційну кампанію «16 днів проти насильства»

У Піддубцівському ліцеї з 25 листопада до 10 грудня тривала Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Вона проводиться з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.


До цієї акції у школі була проведена низка різноманітних заходів. Так, учні 6-Б, 7-Б, 8-Б, 9-А та 9-Б класів зустрілися з працівниками патрульної поліції. На таких годинах спілкування учні дізналися більше про свої права та обов’язки, а також про відповідальність неповнолітніх за свої вчинки.







Вчитель правознавства Т.О.Стадницька також провела інформаційний дайджест для учнів 8 класів «Для чого людині потрібні знання про її права?». Бібліотекар ліцею Циплюк О.В. оформила тематичний куточок до Дня прав людини і провела годину спілкування «Подорож в країну доброзичливості» для 1 класу. Учні 4-А класу разом з бібліотекарем здійснили мандрівку сторінками усного журналу «Знай свої права, дитино!».



Для учнів 9-11 класів соціальний педагог Чухілевич О.П. провела відеолекторій про День боротьби з насильством щодо жінок, Всесвітній день боротьби зі СНІДом, Міжнародний день боротьби з рабством. До Дня людей з обмеженими фізичними можливостями учні 1-11 класів переглянули соціальні відеоролики «Суспільство без бар’єрів» у вестибюлі ліцею, а також стали учасниками акції «Ти не такий, як я, але я тебе люблю». Також для старшокласників був проведений Антикорупційний урок до Дня боротьби з корупцією 9 грудня.





Психолог ліцею Іванчук А.І. обговорювала з учнями соціально важливі теми до Дня волонтера 9 класу: хто такий волонтер та чим він займається, чому волонтерська діяльність така важлива в Україні і світі. Багато годин спілкування з психологом були присвячені іншим важливим темам акції.












Класними керівниками та вчителем правознавства були проведені інформаційні хвилинки по класах.

53 перегляди0 коментарів
bottom of page