top of page
Пошук
  • Чухілевич О.П., заступник з виховної роботи

Команда Піддубцівського ліцею виграла поїздку у Берлін

ГО “Плато” (м. Львів) за підтримки Федерального уряду Німеччини у вересні оголосило відбір освітян, громадських активістів та всіх, хто популяризує екоцінності, взяти участь у відборі до проєкту “Майбутні змінотворці задля кращого клімату”. До участі у проєкті були запрошені освітяни та активісти з Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької та Закарпатської областей.




Програма складалася з попереднього відбору 35 заявок, з 6 навчальних вебінарів та 3-денного дизайнатону у Львові для 8 команд-фіналістів. В результаті учні Піддубцівського ліцею Гезун Аліна, Драницька Дарина з заступником директора Чухілевич Ольгою єдиними з Волині були запрошені до участі в очному турі у Львові.



У межах навчання учасники покращили власні знання про зміну клімату, природоорієнтовані рішення та сталий розвиток ,ознайомлися із новими освітніми методиками, а також розробили власні екопрограми (поза)шкільної освіти, які згодом будуть опубліковані у тематичному посібнику. У числі 9 команд-учасників дизайнатону учні змогли відвідати перший продовольчий банк «Тарілка», ознайомилися з проектом вирощування мікрозелені у ліцеї «Львівський», побували на екскурсії на першій в Україні компостувальній станції та інших цікавих екологічних локаціях міста Львова.

За результатами очного туру було обрано четверо вчителів-переможців, яких нагороджено поїздкою до Берліну. Серед них – керівниця команди Піддубцівського ліцею Ольга Чухілевич.







Довідка. Проєкт фінансується Федеральним міністерством закордонних справ

Німеччини у рамках програми «Розширення співпраці з громадянським

суспільством у країнах Східного партнерства».


589 переглядів0 коментарів
bottom of page