top of page
Пошук
  • Смалюк І.В., вчитель інформатики

Піддубцівські школярі «відкривають» Україну!

І це дійсно так!

Стартував Всеукраїнській освітній Проєкт «Відкривай Україну». Серед 472 зареєстрованих команд-учасників з усієї країни є і наша команда «Terraincognita»! Це колектив активних, творчих, винахідливих та креативних школярів разом із менторами Савюк Світланою Володимирівною та Смалюк Інною Василівною.

Мета Проєкту – створити середовище для розвитку українських підлітків, в якому вони набуватимуть необхідних компетенцій та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті або населеному пункті.

Організатором Проєкту є Благодійна Організація "Благодійний Фонд “Фундація Соціальних Інновацій “З країни в Україну”.

Проєкт реалізується за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Ми вже визначили для себе 5 основних проблем нашого села, які можна вирішити власними силами і при допомозі друзів і односельчан. Нас дуже цікавить Ваша думка щодо Проєкту.


Просимо всіх небайдужих жителів села долучитися до онлайн-опитування, щоб спільно з Вами визначити важливі та актуальні проблеми.

Оберіть проблему, яка Вас найбільше зацікавила (можна обирати кілька проблем) та пройдіть анонімне онлайн-опитування.

Проблеми, які потрібно вирішити.

1. Облагородження алейки біля школи: викорчувати чагарники, висадити декоративні саджанці, посіяти квіти, покласти бруківку.

Посилання для опитування https://forms.gle/6552frJTW27RsYdaA

2. Осучаснення дизайну зупинки: провести демонтажні роботи, пошпаклювати, розфарбувати, прикрасити клумбами.

Посилання для опитування https://forms.gle/PUMaMb6btHYKBoN18

З.Проведення акції «Село без сміття»: організувати прибирання сміття, поставити смітники, провести агітаційну роботу «Чисто там – де не смітять»

Посилання для опитування https://forms.gle/NSsg9crT7kHakG5HA

4. Літня зона відпочинку «Біля ставочка»: поставити альтанки для відпочинку всіх бажаючих, проводити уроки на природі, прибрати та облагородити територію біля шкільного ставка.

Посилання для опитування https://forms.gle/eY7zMYkPFqXANupj7

5. Шкільна вечірка: організувати дозвілля школярів різного віку ( проведення тематичних вечірок, дискотек, конкурсів, кінозалів та інших розваг в позаурочний час) .

Посилання для опитування https://forms.gle/6MWrznMTHTi4ywGu8

24 перегляди0 коментарів
bottom of page